Category Archives

Archive of posts published in the category: video
Aug
1

10 mins Intense Abs Workout No Equipment At Home Routine

We all want a toned, flat stomach. No surprise there. But since many women are still relying on crunches to get it, we want to make one thing clear: Crunching is not the most effective abs workout. “Crunches work only the muscles on the front and…

Aug
1

[VIDEO] 10 Workouts for Women to Lose Belly Fat Fast at HOME

Are you finding it difficult to fit into your little black number? Is belly fat giving you sleepless nights? If your answer is yes, you need to make some lifestyle changes to get the figure of your dreams. No doubt, belly fat looks…

Jul
12

[VIDEO] Jawapan Pesakit Kanser Ini Buat Orang Sihat Tersentap

Dulcinea Studios dan persatuan pesakit kanser di Sepanyol telah melakukan satu projek eksperimen yang melibatkan pesakit-pesakit kanser dan ahli keluarga mereka bersama orang-orang sihat. Pihak studio telah memilih sekumpulan orang sihat di jalanan dan menempatkan mereka di sebelah penghadang. Orang-orang sihat itu tidak…

Jul
6

4 Gerakan Untuk Membakar Lemak di Perut Dengan Cepat

Perut buncit? Sudah cuba untuk diet makanan tapi tak dapat perut yang rata? rilekk n tengok apa yang ada di bawah. nescaya, tak mustahil unutk korang dapat bentuk perut macam gambar kat atas ni. # Jogging   Sebagai pemanasan, kamu mestilah lari-lari kecil di…

Jun
20

Rendang Tok

Saya nak kongsi resepi Rendang Tok, rendang warisan negeri Perak, dan mak mentua saya sangatlah pakar buat Rendang Tok ni. Actually semua jenis rendang yang mak mentua buat sedap. Pernah sekali saya google resepi rendang tok ni di internet, saya tengok kaedah penyediaan…

Jun
20

Resipi Kebab Meletup

Asik2 mkn nasi..mee jemu jugak kan ape kata ubah selera skit..hahahaha apa kata rini kita msk kebab pulak…sng nk mmpus miahahaha ari sabtu lepas dah merempit ke giant tambah bhn2 nak wat kebab resepi ni aku main hentam jek..tiap kali kalo beli kebab…

Jun
20

Resepi Ayam Masak Merah Simple dan Sedap

Bulan puasa ni memang macam-macam yang aku teringin nak makan… aku pulak jenis yang malas nak singgah bazar..kalau balik kerja tu, memang akan terus balik rumah.. lambat macam mana pun aku akan tetap masak…sebab hubby jenis suka makan kat rumah..pastu, nak aku masak..…

Jun
20

Roti Jala Lembut

Jom tengok resepi jika ada yang mahu mencuba resepi roti jala yang sangat lembut ini. Memang banyak resepi roti jala tapi setakat ini, kami masih setia dengan resepi di bawah ini… Jangan Lupa FOLLOW , LIKE & SHARE!!!! http://www.ezdiet.com.my/blog/ https://www.instagram.com/ezdiet www.ezdiet.com.my www.eznutritions.com credit…

Jun
20

Resepi Ikan Bakar Mudah Dan Cepat Namun Sedap

Resepi ikan bakar ni saya dah buat sendiri. Memang sedap. Saya bukannya pandai masak mana. Jadi kita selalu guna resepi yang simple simple je dan cepat. Cepat tu paling utama tau bagi saya. Sebab saya kejar masa hehe   At least kalau anak…

Jun
16

UDANG MASAK SAMBAL TERBAEK

Jangan Lupa FOLLOW , LIKE & SHARE!!!! http://www.ezdiet.com.my/blog/ https://www.instagram.com/ezdiet www.ezdiet.com.my www.eznutritions.com credit : COOKINGPANDA    edit

Ebook Percuma

You Tube

diet made easy

A healthy lifestyle starts from the kitchen. With ez diet, we allow you the opportunity to experience the fusion of taste and nutrition from our kitchen, delivered to your home! Our meals are designed by our nutritionists, prepared and cooked by professional ez chefs to suit your weight loss diet program. Lose weight with The Special Weight Loss Program, designed and calculated for quick noticable changes or The Executive Meal Plan, By professionals, for professionals designed for healthy eating in the office. We also have the Daily Plan to cater for your daily dieting needs! Lose weight the fun and easy way! Diet made easy with ez Diet.